2010. szeptember 29., szerda

Hát szóval régen volt már az az animát hallgatós tárgyfelvétel.
Ideje kicsiny életemről megosztani néhány haszontalan információt.
De addig is itt egy kis zenebona


Nos
Kolis lettem amitől rettentően féltem. Aztán kb másfél óra sorbanállás során sikerült regisztrálnom és beköltöznöm. hát aznap mmég nem volt szobatársam, gondoltam majd másnap. De hát másnap se jött egy se. Szóval egyedül voltam egész héten. Mondjuk kb csak aludni jártam ide. Aztán lett kettő is. Az egyik egy oroszlány, Mása. Vele fogom készíteni az interjúmat.
Mert, hogy van egy ilyen órám, ahol interjút kell készíteni valakivel és én őt választottam. Amúgy nagyon sok érdekes órám ebben az évben, de tényleg. Csinálunk kutatásokat. Mondjuk fura, hogy az a tárgy, ami mindenki szerint baromi érdekes nekem nem jön be, mások által meg unalmasak nagyon-nagyon tudnak érdekelni. És olyan jó úgy bemenni az egyetemre, hogy nem azt érzem, hogy ott kell majd szenvedni, hanem érzem, hogy mennyi sok érdekes dolgot hallok, meg jegyzetelek is meg minden. Bár lehet ez még csak a félév eleji szorgalom.
Tegnap főztem először a koliban. Mentségemre szolgáljon, hogy kb két hétig semmilyen edényem nem volt. szóval valami spagettiféleségnek indult, aztán lett belőle valami húsos paradicsomos tészta amire végül ráraktam a kimaradt tejfölt és az egésznek húsospalacsinta íze lett. De igazából nem volt rossz. Pénteken viszont fogunk együtt főzni az orosz lánnyal. juhúúú
Nagyon hiányzik a fényképezőgépem. Nagyon.
De hétvégén mindenképpen elhozom otthonról.


Megismertem valakit.
de erről majd máskor

hát most ennyire futotta tőlem. azt hiszem ez a Budapesten levés most jót tesz nekem. Határozottan jobb a kedvem mint nyáron. Persze azért vannak borongós napok, amikor nagyon rosszul érzem magam egy bizonyos társaságban.
De hát van ez így.


jó éccakát mindenkinek.

2010. szeptember 4., szombat

tárgyfelvétel van.
zenét kell hallgatni.
hallgassátok meg.


2010. szeptember 2., csütörtök



campus afterpartyn daniéknál elalvós

No lámcsak ep.2

A legjobban a bécsi piac tetszett persze. Mi más?
Kicsit bánom, hogy nem csináltunk több képet, akkor nem gondoltam olyan dolgokra hogy talán egyszer.
Annyira sok minden volt. Teljesen el lehetett veszni. Körülbelül úgy mint a gyöngyösboltban. Fantasztikus.
Szóval mindenki képzelje, hogy furcsa arab fűszerek illata lengi körül, és pár méterenként egy arab pasas kebabbal kínálgatja.




2010. szeptember 1., szerda

No lámcsak ep.1

képeimet nézegetvén tavalyi emlékekre bukkantam
Bécsben jártunk