2010. május 16., vasárnap

the fall

- Moving pictures.
- I've never seen one.
- Ahh, you're not missing much.

je t'aime

2010. május 15., szombat

pötty



szeretem a pöttyöket

pipőke



Egyik nap épp a Gödörből tartottunk haza Stefániával, amikor lám-lám ott egy rakat könyv. Olyan könyvlomtalanítás lehetett. Mindenféle könyveket elhoztunk. Mesés könyvet, német könyvet, űrképregényt meg egy Vámos Miklós könyvet (reggeli mellé olvasni való).
A Hamupipőkében ez van, ha kinyitom. Ezért hoztam el. Gondoltam valamire majd csak jó lesz.

2010. május 7., péntek

hát, csak úgy zajlik az élet.

voltam ingyen quimby koncerten, rengeteg emberrel egyetemben. de tényleg annyian voltak h hú. de legalább nem volt meleg m szabadtéri volt és még az eső is esett picit. aztán andrissal beszélgettem és mondta h ő stoppal szokott hazajárni és h nyáron akar stoppolni. és hát én is nagyon szeretnék stoppal menni valamerre és vele még mernék is m hát elég nagy egy ember.

és buliztam sokat a héten, aminek köszönhetően tele vagyok kék-zöld foltokkal, és mindennap felfedezek valami újat. de hát ez van

voltam corvinusos buliban. hát ott olyan furák az emberek. olyanok a lányok ott mint a bme-n a fiúk. mármint nem lehet csak úgy normálisan bulizni mert egyből rámászik az emberre valaki. mármint bme-n a lányokra a fiúk, corvinuson fiúkra a lányok. és olyan "menő"k ott az emberek. aztán páran rájöttünk h mi nem érezzük itt jól magunkat és inkább átmentünk az elte buliba ami olyan kis lúzer volt de nekünk pont jó.

és most már egyre jobban kétségbe vagyok esve a vizsgák miatt. egyre butábbnak érzem magam. és jajajjajajajajj.

olyan jó volttavaly ilyenkor. hiányzik.
hiányzik az egésznek a hangulata.